Leverancier bij Brouwhoeve

Jouw producten op ons digitale schap

Brouwhoeve is het open drankenservice platform voor dranken professionals en ondernemers. Wat dat voor jou als leverancier betekent? Meteen kunnen beginnen met het verkopen van je producten. Ontdek de voordelen van Brouwhoeve.

Nieuwe klanten bereiken, jouw merkwaardes versterken en extra omzet genereren

Bij Brouwhoeve bepaal je het zelf

Dat doe je bij Brouwhoeve. Heb jij uniek assortiment en aantrekkelijke inkoopprijzen? Wordt dan leverancier.

Door samen te werken en slim gebruik te maken van ons platform, zorgen we ervoor dat we alle omzetkansen die voorbij komen ook voor jou inzetten. Jouw assortiment en productkennis combineren we met onze online kennis en ons platform !

  • Als leverancier bepaal je zelf het assortiment, waarbij er geen limiet is aan het aantal producten.
  • Er is geen besteldrempel, wel worden er boven de €100,- geen verzendkosten gehanteerd.
  • Een goede prijs is belangrijk. Daarom is iedere leverancier zelf verantwoordelijk voor de aantrekkelijkste prijs.
Laten we samenwerken en glimlachen creëren!

Kies voor Kwaliteit

De missie van Brouwhoeve en Partners is om sterke, dynamische handelskernen te creëren met zoveel mogelijk unieke lokale zelfstandige producenten en leveranciers.

We werken hier allemaal samen aan mee.

Een plekje op ons digitale schap?

Wij zorgen dat jij maximaal doet waar je goed in bent: mooie en unieke producten maken en aanbieden. Wil je weten of wij plek hebben op ons digitale schap voor jouw producten?

Als het je aan tijd of kennis ontbreekt: maak dan gebruik van onze services. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar op maat gemaakte productinformatie in de vorm van titels, beschrijvingen, specificaties, foto’s en video’s? Maak dan kennis met Brouwhoeve Content Service. Extra aandacht voor je merken in de winkel?

Naast het verkopen van jouw merk en producten ontwikkelen we graag samen met jou succesvolle sales- en marketingactiviteiten. We maken bijvoorbeeld graag content om je product en merk te promoten.

Samen Groeien

De vele voordelen van verkopen via Brouwhoeve

Samen komen we verder en door te ondernemen met Brouwhoeve laat je je onderneming duurzaam doorgroeien!

Wordt partner en geniet van:

  • Een (extra) online winkel zonder opstartkosten
  • Direct toegang tot klanten in heel Spanje en Nederland
  • Ondersteuning en service in je eigen taal
  • Een laag risico; je betaalt alleen commissiekosten voor je verkochte artikelen

Brouwhoeve zoekt zelf actief naar leveranciers in de markt

Hoe werkt het?

Hoe makkelijker het gaat, hoe beter je kunt doorgroeien. Daarom krijg je als partner doorlopend service, inzichten en advies op maat. Ook bieden we verschillende diensten die je ontzorgen.

Alle voordelen van verkopen via Brouwhoeve en hoe dit alles in z’n werk gaat, vind je terug in de whitepaper ‘Verkopen via Brouwhoeve’.

Wat krijg ik voor de commissie van Brouwhoeve & Partners?

Met de commissie die je betaalt, wordt het winkelplatform ontwikkeld en onderhouden.

Daarbij profiteer je van de volgende voordelen:

Klantbereik

We bereiken steeds meer consumenten in Spanje en Nederland via zowel de computer als tablet, mobiel en de app. Dit doordat we deze kanalen voortdurend optimaliseren en uitbreiden.

Nieuwe features

Er worden continu nieuwe technische innovaties ontwikkeld voor partners, die ook helpen in het verbeteren van de conversie. Hierbij kun je denken aan een functionaliteit zoals volumekorting, waarbij je de klant een korting kunt aanbieden bij het kopen van meerdere artikelen per bestelling.

Marketing

Brouwhoeve zet het hele jaar door consumenten campagnes in om ervoor te zorgen dat klanten in Spanje en Nederland ons winkelplatform weten te vinden. Daarnaast wordt SEA ingezet, ofwel betaalde zoekmachinemarketing, wat het verkeer en de conversie ook voor jouw aanbod verhoogt.

Financiële afhandeling

Zowel jijzelf als jouw klanten worden ontzorgd doordat de financiële afhandeling centraal geregeld is. Ook kan een klant via Brouwhoeve kiezen uit alle vormen van betaling, wat de conversie verhoogt.

Partnerservice

Heb je vragen of wil je advies? Onze partners specialisten staan je persoonlijk te woord en helpen je graag.

Kwalitatief platform

Doordat we het winkelplatform continu doorontwikkelen en optimaliseren kunnen we ook zo goed mogelijk aan de behoeften van de klanten voldoen en daarmee blijven we de conversie verhogen (dit is een percentage dat uitdrukt hoeveel van de kijkers het artikel ook daadwerkelijk koopt). Dit zowel op technisch vlak als op het gebied van de klantreis en in alle kanalen.

Zoekmachine Optimalisatie

De artikelen die je via Brouwhoeve verkoopt eindigen door zoekmachine optimalisatie hoog in de zoekresultaten van onder andere Google en prijsvergelijkers, waarmee het aantal kwalitatieve bezoekers vergroot wordt.

Gemakkelijk zaken doen via Brouwhoeve

Via je verkoopaccount kun je je verkopen bijhouden en krijg je inzicht in je eigen verkoopprestaties. Daarbinnen werken we continu aan het verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid van de systemen, zodat verkopen via Brouwhoeve zo makkelijk, efficiënt en rendabel mogelijk is.

Schaalvoordelen

Je profiteert van schaalvoordelen, bijvoorbeeld op het gebied van verzending, logistiek en automatisering.

Wat zij zeggen over...

Succes verhalen van Brouwhoeve & Partners

Brouwhoeve en partners, een platvorm voor zowel de zakelijke markt als de particulieren markt.

Francisco Gomez

Francisco Gomez en Brouwhoeve partners een goede combinatie

Anthonio Gazques

Los Pinos en Brouwhoeve partners al vele verkopen mogen genereren.

José Soler

Uw goederen veilig opgeslagen

Heb je liever zelf controle over het proces?

Kies er dan voor om je assortiment, of een deel ervan, als zakelijk verkoper op ons platform aan te bieden. Je betaalt alleen onze bemiddelingsbijdrage als je daadwerkelijk iets verkocht hebt en je bepaalt dan bijvoorbeeld zelf je verkoopprijs en verzorgt zelf het afleverproces. Het uitleverproces kan je als zakelijk verkoper ook uitbesteden door gebruik te maken van onze service Logistiek via Brouwhoeve, tegen scherpe tarieven nemen wij dan het fulfilment van je over.

HomeCategoriesAccount
Zoeken