Vacature Commercieel Medewerker

Jij kunt deel uitmaken van iets heel moois!

Brouwhoeve en partners waar professionals en consumenten elkaar vinden. Ons doel is om één betrouwbaar platform te bieden waar je al je drank, food en non-food artikelen kunt bestellen voor zoveel mogelijk rechtstreeks van de producent. Efficiënt, praktisch en overzichtelijk en zoveel mogelijk lokaal. Samen ondernemen, samen sterk.

‘One stop shop’ voor alle drank, food en non food bestellingen.

Brouwhoeve en partners is het onafhankelijke online platform waarop leveranciers en producenten hun producten presenteren en te koop aanbieden. Brouwhoeve en partners brengt de hele Food en drankenwereld dichtbij. De mooiste ambachtelijke bieren en de fijnste gerookte zalm en alles wat u nodig heeft om het te verkopen of te serveren.

Bedrijfsprofiel Brouwhoeve en Partners

Brouwhoeve en Partners van oorsprong een Bierbrouwerij en Distilleerderij in Spanje. Het team van Brouwhoeve staat voor ambitie en optimisme. Het gevoel dat alles mogelijk is. Dat gevoel dragen wij elke dag van de week uit. Professionals bij Brouwhoeve houden van hun werk en van werken. Zij zien werk als een belangrijk onderdeel van hun leven. En willen daar alles uithalen.

Wij zoeken een enthousiaste sales tijger met flair...

Wij zoeken een enthousiaste sales tijger met flair, iemand die energie krijgt van targets in een zelfstandige omgeving. Voor Brouwhoeve ga je acquisitie doen bij bedrijven waarbij je voor deze ondernemers een helpdesk gaat worden en aanspreekpunt. Je commerciële vaardigheden zijn dus erg belangrijk; wij zijn op zoek naar mensen die geen verkoopkans onbenut laten en energie krijgen van persoonlijke targets. Je weet klanten te verassen, kunt goed luisteren, hebt lef, bent zelfverzekerd en hebt overtuigingskracht.

Brouwhoeve en partners is op zoek naar een commercieel medewerker met lef, humor en overtuigingskracht. Als commercieel medewerker ken jij de verkoopmarkt op je duimpje en weet jij precies wat nodig is om klanten binnen te halen en binnen te houden. Je bent een serieuze gesprekspartner en voelt moeiteloos de klantbehoefte aan en weet als geen ander een ‘nee’ om te buigen in een ‘ja’. Op verschillende niveaus schakelen is voor jou geen probleem.

Naast de kennis – die je meer en meer zult gaan ontwikkelen – heb je van nature een enthousiaste vriendelijkheid die aanstekelijk werkt, de juiste betrokkenheid en een grote ondernemingsgeest. Ben jij een hunter en niet bang om deuren open te trappen en ben jij sterk in communicatie?

En wanneer je met een gezonde dosis energie de interactie met de klant en jouw team niet schuwt, dan ben je zeker hét teamlid dat wij zoeken!

Wij zoeken een commercieel medewerker met:

 • MBO/HBO werk- en denk niveau;
 • Aantoonbare commerciële ervaring;
 • Ondernemend, commercieel inzicht, een geboren verkoper;
 • Resultaatgericht, overtuigingskracht, doorzettingsvermogen;
 • Ervaring in een gelijkaardige functie is een pluspunt;
 • Klantenservice vind je erg belangrijk. Je doet alles wat nodig is om je klanten tevreden te houden

Profiel

 • Je denkt in oplossingen, niet in problemen.
 • Je bent nauwkeurig en je volgt je dagelijkse administratie goed op.
 • Je bent resultaatgericht en streeft naar betere verkoopcijfers.
 • Je bent flexibel en hebt geen problemen met de openingsuren.
 • Je wil altijd bijleren en luistert graag naar feedback.
 • Je zit vol energie en beschikt over mensenkennis en lef!

Wat wij jouw bieden:

Wij zorgen ervoor dat je goed voorbereid op pad gaat. Zo krijg je bij de start van je eigen agentschap een uitgebreide training. Wij bieden jou volledige ondersteuning en de mogelijkheid om middels een aantrekkelijk commissiesysteem een goed inkomen te verdienen.

In samenwerking met het hele team van de Brouwhoeve vorm je een droomteam. Ondernemerschap staat bij ons hoog in het vaandel, maar wel met de juiste begeleiding die jij nodig hebt om succesvol te worden.

Klinkt goed toch?!

Maak deel uit van het enthousiaste Brouwhoeve team!

Enthousiast geworden omdat jij weet dat jij onze nieuwe collega wordt? Wij zien  je reactie graag tegemoet!

Stuur je Motivatiebrief en CV naar info@brouwhoeve.es

VRAGEN? NEEM CONTACT OP VIA